Livrare si plata

Produsul va fi livrat clientului prin serviciul de curierat rapid.
Mentionam ca plata transportului comenzii prin curierat rapid este suportat de Client, iar costul livrarii ar putea varia in functie de greutatea ,dimensiunile coletelor si locatie.
In cazul expedierii comenzilor prin curierat, firma Royal DRU SRL. va asigura ambalarea corespunzatoare a produsului si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
A se tine cont de faptul ca firma de curierat rapid contractat de firma noastra livreaza coletele continand produsele comandate de catre client intre orele 09:00 și 16:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit clientul in acest interval de timp.

 


Modalitati de plata

Plata numerar sau plata cu cardul bancar la sediul firmai Royal DRU SRL
Plata prin ordin de plata: – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant al firmei Royal DRU SRL. Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita 50% din contravaloarea totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre client . Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.Royal DRU SRL