Modalități de comandă

Dupa confirmarea comenzii intre client si un consultant al firmei Royal DRU SRL, reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita minim 50% din contravaloarea totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre client . Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.

Produsul va fi livrat clientului prin serviciul de curierat rapid. Mentionam ca plata transportului comenzii prin curierat rapid este suportat de Client, iar costul livrarii ar putea varia in functie de greutatea ,dimensiunile coletelor si locatie. In cazul expedierii comenzilor prin curierat, firma Royal DRU SRL. va asigura ambalarea corespunzatoare a produsului si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

A se tine cont de faptul ca firma de curierat rapid contractat de firma noastra livreaza coletele continand produsele comandate de catre client intre orele 09:00 și 16:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit clientul in acest interval de timp.

Plata numerar sau plata cu cardul bancar la sediul firmai Royal DRU SRL, Plata prin ordin de plata: – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant al firmei Royal DRU SRL.

Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita 50% din contravaloarea totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre client . Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.Royal DRU SRL

Politica de retur

Modificare sau anulare comanda

In cazul in care, te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul de telefon 0739851866 sau adresa de mail info@dru.ro  si colegii nostrii vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.


Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Royal Dru:

  • Livrare prin curier (standard)
  • Livrare prin partener transportator cu asigurare marfa.

Taxe de livrare: Aceste taxe vor fi communicate inainte de plasarea comenzii si vor fi vizibile in cos.

Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de Royal Dru:

Pentru livrarea produselor de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta.

Taxa de livrare se va aplica inclusiv pentru comenzile care contin si produse  aflate in promotie cu transport gratuit. adica in cazul unei comenzi multiple se percepe taxa de livrare pentru comenzile care nu se afla in promotie.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica. Aceste taxe vor fi communicate inainte de plasarea comenzii si vor fi vizibile in cos.

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de Royal Dru:

Livrare prin curier (standard)

Taxe de livrare: Aceste taxe vor fi communicate inainte de plasarea comenzii si vor fi vizibile in cos.

Livrarea produselor gratuit:

In cazul in care un produs este in promotie si este specificat in Cos ca acesta beneficiaza de transport gratuit , cumparatorul este scutit de taxele de livrare.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Royal Dru

  • Perioada de acceptare retur pentru produse este de 14 zile.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. ambalaj intact , in cazul in care ambalajul nu este in aceeasi stare se refuza returul
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
  • Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 


Taxe de livrare retur : 
Taxele de livrare pentru returul produsului vandut de Royal Dru sunt suportate de catre client.

Rambursare bani in cazul unui retur:

Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Royal Dru, in contul indicat de catre comparator.
Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.